Eero Ettala, 33, on ollut vuosien varrella lajinsa kirkkaimpia suomalaistähtiä maailmalla ja nykyään tunnettu juontaja.

Eero Ettala (@eeroettala) on kiistatta Suomen ja yksi maailman menestyneimpiä lumilautailijoita. Eerolla on huikea yli 15 vuoden ura takanaan, joka sisältää useita arvokisojen voittoja ja lukuisia palkintosijoja. Eero on ollut lähes jokaisen lumilautalehden kansikuvassa ja hän on myös kuvannut henkeäsalpaavia video-osuuksia maailman seuratuimpiin lumilautaelokuviin.

Eero on positiivisen ja rehellisen olemuksensa ansiosta loistava esikuva monelle. Eero on tullut lähiaikoina tunnetuksi myös television suosikkisarjojen juontajana ja luennoitsijana.

Viime vuonna hänet nähtiin televisiossa Ota rahat ja juokse -ohjelman juontajana. Parhaillaan hän juontaa Mestareiden mestari -sarjaa MTV3-kanavalla. Siinä entiset huippu-urheilijat kisailevat toisiaan vastaan. MTV3:n kestosuosikki Suomen surkein kuski palaa myös ruutuun ja uusimmassa kaudessa Eero tarttuu juontajan rattiin.

Tässä Podcast -jaksossa sukelletaan hieman pintaa syvemmälle ja tutustutaan mikä tekee miehestä tähden. Ettala kertoo taustoja urastaan, antaa vinkkejä rahankäyttöön ja paljastaa rutiinejaan sekä antaa arvokkaita vinkkejä unelmien jahtaajille.

Jakso kuunneltavissa iTunesissa:
https://itunes.apple.com/us/podcast/id1325021808

Ja löytyy myös Soundcloudista:
https://soundcloud.com/fredusirvioshow

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *