Jyrki Sukula (@jyrkisukula) on suomalainen suosikkikokki, joka on tullut tunnetuksi television ruoka-aiheisista ohjelmista, kuten Kaikilla mausteilla, Kokkisota, Ruokala, Liemessä, Hullu kokki Piemontessa, Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!, Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! sekä Sukulan suojatit. Televisio-ohjelmien resepteistä on myös koottu lukuisia kirjoja.

Sukulalla on vuonna 2000 perustettu Kaikilla mausteilla -niminen catering-palvelu ja viinitila Italian Piemontessa. Vuosina 2006–2011 Sukula toimi HK Ruokatalon luovana johtajana.

Vuonna 2007 Sukula esiintyi äänellään Pixarin Rottatouille-elokuvassa ja vuonna 2011 Smurffit-elokuvassa.

Sukulalla on huikea ura takanaan ja hän on ollut muokkaamassa suomalaista ruokakultturia lukuisissa hankkeissa. Hän kertoo valitsevansa hankkeita, joilla on merkitystä. Hän on esimerkiksi valmistanut terveellistä valmisruokaa, rypsipossua, maalaiskanaa, jymy-jäätelöä ja nyt hän on mukana rakentamassa kalan kasvatuksen ja kaupan vallankumousta.

Jyrki on kokenut urallaan yhtä sun toista. Podcastissa tutustutaan mitkä asiat ovat vaikuttaneet Jyrkin menestykseen. Sukula kertoo myös parhaita vinkkejään ja paljastaa myös suurimman epäonnistumisen urallaan.

Podcast kuunneltavissa myös iTunesissa ja Soundcloudissa

Tämän Podcastin tarjoaa Safkanet.fi. Safkanet.fi on kotimainen hyvinvoinvoinnin verkkokauppa, josta saat parhaat hyvinvointituotteet, taloustarvikkeet ja luotettavaa luonnonkosmetiikkaa. Safkanet.fi tarjoaa Podcastin kuuntelijoille ilmaisen toimituksen tuotelähetyksiin koodilla ”podcast”

Tämän jakson myös tarjoaa Keto Kickstart. Keto Kickstart on verkkovalmennus ketogeenisen ruokavalion maailmaan. Itse aloitin ketogeenisen ruokavalion valmennuksen opeilla, ja suosittelen sitä lämpimästi, mikäli rasvanpoltto, parempi fiilis ja monet muut ketogeenisen ruokavalion hyödyt kiinnostavat. Keto Kickstart on nyt tutustumistarjouksessa osoitteessa ketokickstart.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *