Tänään meillä on vieraana Makian Kaupallinen Johtaja Totti Nyberg. Totti on luotsannut suomalaisen vaatemerkin Makian maailmanmenestykseen. Makia on perustettu vuonna 2001, ja sen tuotteita myydään noin 600 myymälässä yli 20 maassa. Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli 4,5 miljoonaa. Totti Nyberg on työskennellyt Makian toimitusjohtajana vuodesta 2006-2012 ja vuodesta 2104 kaupallisena johtajana. Todella mielenkiintoinen jakso luvassa!

Tämän Podcast-jakson tarjoaa kotimainen hyvinvointikauppa Safkanet.fi. Safkanetistä löydät parhaat hyvinvointituotteet ja luotettavaa luonnonkosmetiikkaa. Safkanet.fi tarjoaa Podcastin kuuntelijoille ilmaisen toimutksen koodilla ”podcast”

Tämän jakson tarjoaa myös Keto Kickstart. Keto Kickstart on verkkovalmennus ketogeenisen ruokavalion maailmaan. Itse aloitin ketogeenisen ruokavalion valmennuksen opeilla ja suosittelen sitä lämpimästi, mikäli rasvanpoltto, parempi fiilis ja monet muut ketogeenisen ruokavalion hyödyt kiinnostavat. Keto Kickstart on nyt tutustumistarjouksessa vain 87€ osoitteessa ketokickstart.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *