Maria Nordin (@marianordin.fi) on muusikko Reino Nordinin vaimo ja tähdittänyt suosittua Iholla-ohjelmaa. Maria on myös tunnettu rakennusarkkitehti, joka on perehtynyt asuinterveyteen. Maria tunnnetaan myös Safkanet.fi -verkkokaupan yhtenä pääomistajana ja hän pitää erittäin suosittua blogia kaksplus-verkkosivuilla.

Maria Nordin kertoo kärsineensä tuoksuyliherkkyydestä lapsesta asti. Yliherkkyyteensä Maria sai vihdoin apua Dynamic Neural Retraining System -metodista (DNRS). Sitä voisi kuvailla aivotreeniksi, jossa ikään kuin uudelleenohjelmoidaan se, miten aivot reagoivat erilaisiin altisteisiin.

Tässä Podcast-jaksossa Maria mm. jakaa vinkkejä kuinka vähentää altistumista kemikaaleille arjessa, kuinka hän löysi DNRS-menetelmän ja kuinka WimHof -treenit ovat auttaneet häntä vähentämään stressiä.

Tämän Podcast-jakson tarjoaa Safkanet.fi. Safkanet on kotimainen hyvinvointikauppa, josta saat parhaat hyvinvointituotteet ja luotettavaa luonnonkosmetiikkaa. Safkanet.fi tarjoaa Podcastin kuuntelijoille ilmaisen toimituksen koodilla ”podcast

Tämän jakson tarjoaa myös Keto Kickstart. Keto Kickstart on verkkovalmennus ketogeenisen ruokavalion maailmaan. Itse aloitin ketogeenisen ruokavalion valmennuksen opeilla, ja suosittelen sitä lämpimästi, mikäli rasvanpoltto, lisäenergia, parempi fiilis ja monet muut ketogeenisen ruokavalion hyödyt kiinnostavat. Keto Kickstart on nyt tutustumistarjouksessa vain 87€ osoitteessa ketokickstart.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *